Nu ook leefstijl sessies op basis van de OERsterk principes

Over mij

Mijn naam is Esther ten Hoeve

Ik ben gelukkig getrouwd en moeder van 3 kinderen. Ik ben systemisch paardencoach en help succesvolle vrouwen verdieping zoeken in hun leven. 

Vitaliteit betekent voor mij een goede gezondheid, dus voldoende bewegen, ontspanning en gezonde voeding. Maar ook genieten, plezier hebben, in het hier en nu zijn, doen waar je blij van wordt, de mooie kant van het leven zien.

Toen ik jong was wilde ik graag met dieren werken. Na de middelbare ben de hele andere kant opgegaan. Ik heb onder andere 23 jaar bij de Rabobank gewerkt, begonnen aan de balie en de laatste jaren gewerkt als projectleider.

Na de geboorte van mijn jongste dochter kreeg ik interesse in voeding. Ik heb cursussen als “voeding voor je kind”, “gewichtsconsultent” en “life coach” gevolgd. Ik heb enige tijd als gewichtsconsultente gewerkt maar daar haalde ik geen voldoening uit. Tijdens mijn werk bij de Rabobank heb ik verschillende opleidingen gevolgd als projectmanager, verandermanager en vitaliteitsadviseur. 

Na de Rabobank ben ik bij OERsterk gaan werken. Daar heb ik alles geleerd wat het belang is van gezonde voeding, voldoende beweging en ontspanning.

Dit is de basis van vitaliteit. Maar ook kwam ik in aanraking met het stukje Mind; in hoeverre beïnvloeden jouw gedachten jouw handelingen en je zijn? Na het afronden van de opleiding Systemisch Paardencoaching kwam Igor op mijn pad. Was het verlangen of toeval? Hij is mijn grote leermeester en spiegel. En Samen met Igor duik ik in jouw levenspad, begeleiden wij jouw familie opstelling en onderzoeken waar jouw blokkades liggen en waar jij blij van wordt.

Na de Rabobank ben ik bij OERsterk gaan werken. Daar heb ik alles geleerd wat het belang is van gezonde voeding, voldoende beweging en ontspanning.

Dit is de basis van vitaliteit. Maar ook kwam ik in aanraking met het stukje Mind; in hoeverre beïnvloeden jouw gedachten jouw handelingen en je zijn? Na het afronden van de opleiding Systemisch Paardencoaching kwam Igor op mijn pad. Was het verlangen of toeval? Hij is mijn grote leermeester en spiegel. En Samen met Igor duik ik in jouw levenspad, begeleiden wij jouw familie opstelling en onderzoeken waar jij als kind blij van werd.

Ik coach met behulp van mijn paard Igor

Met paardencoaching maak je gebruik van de kracht van het paard. Een (paarden)coach analyseert het reactiegedrag van het paard en kan door het stellen van gerichte vragen tot een goede analyse van jouw gevoel komen. Je krijgt eerlijke feedback. Doordat paarden in staat zijn de juiste snaar te raken en tot je kern weten door te dringen, zijn zij hierdoor bij uitstek geschikt een coach te helpen om inzicht te geven.

Wist je dat…

Ben je er klaar voor om de verdieping in je leven op te zoeken?

Neem dan contact met mij op zodat we een afspraak kunnen maken. Ben je benieuwd naar mijn aanbod? Kijk dan vooral even op de pagina ‘aanbod’.